Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2013 21:56 - Потомък на Христос живее в Япония
Автор: skarif Категория: История   
Прочетен: 1733 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 20.10.2013 23:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Японецът Юнихиро Савагучи искрено вярва, че е потомък на Иисус Христос. Неговият дядо Савагучи се отличавал от останалите си съселяни с това, че бил висок и мършав, а останалите жители на селото по традиция били дребни и дебели. Но най-удивителното е, че той бил синеок.

        Внукът Савагучи живее в северната част на Япония. Като всеки нормален гражданин, той всеки ден ходи на работа, облечен с костюм и вратовръзка, женен е и има две деца- син и дъщеря. Но в живота на Юнихиро има един особен факт- недалеч от дома му, в японското село Шинго се намира могилка- скромно хълмче земя, върху който стои древен кръст. Японците вярват, че там почива човек, когото християните наричат Месия, т.е. Иисус, а до него е гробът на брата на Юнихиро- Исукири. Съвсем близо до могилите пък има руини на пирамида, която е била по-голяма от известните египетски пирамиди, но е разрушена от земетресението през 1857г. Гробницата и имотът на Савагучи се смятат за мястото, където Христос е намерил покоя си. Тази удивителна провинция, разположена на 7 часа път от Токио, през 1935г. се сдобила с още една ценност- местният свещеник намерил старинен свитък в архива на префектурата Ибараки. Според жителите на селото, това е завещанието на Христос, а село Шинго е неговият последен пристан. Свитъкът и до ден днешен е изложен в музея „Древни легенди за Христос“. Позовавайки се на тези документи, някои учени твърдят, че Христос е живял и починал в Япония. В древни японски ръкописи е казано, че Иисус пристигнал в Аомори, когато бил 21-годишен. Там той приел името Дайтенку Таро Джурай, научил японски и се влюбил в японския народ. Легендата продължава с твърдението, че след като живял 11 години в Аомори, Божият син се върнал в Юдея. Заслужава да се отбележи, че точно 11 години от живота на Христос са пропуснати и не са описани в Евангелието. 52-годишният Савагучи казва: „Аз знам, че съм потомък на Христос, но самата християнска религия  не означава нищо за мен. Аз съм будист.“. Според версията на японския свитък, римляните не са разпнали Христос, а Исукири- брата на Юнихиро. Христос взел ухото на Исукири и кичур коса от Дева Мария и избягал в Сибир, а от там- в Шинго. Там се занимавал с отглеждане на ориз, оженил се за местна девойка на име Миюко и станал баща на три дъщери. Японците вярват, че Иисус е живял 106 години и е бил погребан близо до мястото, където сега се намира домът на Савагучи, т.е. в родовото гробище на семейството. За потвърждение на своята теория, че в тяхното село е живял Иисус, местните жители сочат и предишното название на селото- Хераи, което е много близко по звучене на думата „хиброу“ (англ.- hebrew), т.е. „еврейски“. Освен това, традиционните японски песнопения, които се изпълняват на гроба, са подобни като звучене на юдейските.  
Материалът е препечатка от в.“Втора младост“, 14.10.2013г. 

Бел.- озадачаващ в текста е следният факт- няма как да е разпнат братът на Юнихиро- Исукири. Самият Юнихиро е на 52 години. Казаното може да е вярно, само в случай че приемем, че съвременниците са наследили имената на своите предци, които също трябва да са били двама братя... Освен това, как Исукири- братът на Юнихиро, хем е бил разпнат в древна Юдея вместо Христос, хем е бил погребан заедно с него в могилата на семейство Савагучи... Въпреки тези не съвсем ясни моменти, статията е любопитна. Съществуват податки, че Иисус Христос е бил на Изток през тези 11 години, но поне досега се знаеше, че страната е Индия. В тази легенда се повтарят и догадките, че Иисус е имал потомство. Ако не друго, то поне статията ни кара да си задаваме въпроси и да търсим.       


Тагове:   Япония,   христос,   живее,   потомък,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bezistena - Бог Исус е БЕЗСМЪРТЕН!
22.10.2013 09:00
Разсекретяването на личните документи на синеокия китаец доказват категорично,че неговите твърдения не са митологична хипотеза или легендарна теория и съчинение,а са самата истина!
В разсекретените му документи ясно и четливо пише на чист Български език:
САВАГУЧИ=СА-ВАГ-УЧИ=Син на Бог Ешуа
САВАГУЧИ=ВАГ-ИСУЧ=Бог Исуш
Разшифроването на засекретените документи може да се извърши единствено с помощта на Свещеният шифър и код,които разкриваме в
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни.
Разсекретените документи веднага променят статута на синеокия китаец и му дават автоматично Българско гражданство,тъй като по Бащина линия той е Българин,понеже Бог Исус Е Българин!Дълбоко укривана епохална тайна с цената на хилядогодишен перманентен геноцид върху Българите-Свещеният Исусов народ,съставен от генетичните Му потомци и потомците на Неговете Апостоли-до един Българи без данаеца Юда,и верните им последователи,и с тотална цензура!Епохална тайна,която ние сега разкриваме във всяка дума и израз на Българския език чрез Свещеният Жречески Исусов шифър!
Разшифроването на топониията ни указва безапелационно неизтриваемият Исусов Български административен кръстнически печат върху всичко:
АОМОРИ=Мария,Мария Магдалена
профектура ИБАРАКИ=профектура Барки,Българи
ШИН-ГО=Ешуа Господ
ДЖАПАН=Ежуа и Богиня Диана
ДАЙТЕНКУ ТАРО ДЖУРАЙ=Ежуа Трака и Диана Друида-заплетено име се разплете на добре познатите ни имена на влюбените Български Богове!
И в Индия Е бил Исус,като е кръстил страната на любимата си ДИАНА=ИНДИА,и в Китай Е бил,като е турил името ТШАЙНА=Диана и Ешуа,и по всички земи и народи Е ходил!И деца е имал,както свидетелстват документите на тия народи,само едно не е верно:че еди къде си има гроб на Исус!
Бог Исус е БЕЗСМЪРТЕН И ВЕЧЕН,ЗАЩОТО Е БОГ!
цитирай
2. pvdaskalov - И аз високо оценям ...
22.10.2013 14:38
... статията, тъй като в нея се изнасят факти (Стига да са верни!).
Поздрави!
цитирай
3. skarif - Здравейте, bezistena!
22.10.2013 21:52
Системата ви за етимологично тълкуване на думите много ми напомня тази на Ставри Калинов. Благодаря за отзива!
цитирай
4. precoria - Интуицията ми нещо не включва
30.10.2013 19:37
на тези свитъци и толкова много имена,след това разтълкувани и на български.Голям произвол.За Индиа се знае и е приемливо.И все пак
интересно.Поздрав.
цитирай
5. skarif - Ха-хах!
30.10.2013 21:09
precoria написа:
на тези свитъци и толкова много имена,след това разтълкувани и на български.Голям произвол.За Индиа се знае и е приемливо.И все пак
интересно.Поздрав.

Да. Затова и на мен ми стана любопитно, та постнах статията- да не би аз да недовиждам нещо...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: skarif
Категория: Други
Прочетен: 877038
Постинги: 766
Коментари: 468
Гласове: 1662
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031